23 års erfaring med nettdesign - 33 års erfaring med brosjyredesign

32 77 01 01
Vis flere valg
 • Kundeuttalelser

  "Nok en gang har vi i NAF Trafikksenter Vålerbanen AS vært så heldige å samarbeide med Brosjyre Consult om våre nettsider.

  Brosjyre Consult sto også bak våre tidligere sider, men nå var det på tide med en modernisering og oppfriskning av sidene.

  Vi valgte så klart Brosjyre Consult denne gangen også, og vi er like, hvis ikke mer fornøyd denne gangen. Sidene treffer alle våre preferansepunkter og er like vennlige for smart-telefoner og nettbrett. Ca. 50% av våre brukere er på disse platformene, derfor er kompabilitet med disse mer viktig for oss en noen gang.

  Overgangen til et nytt publiseringsverktøy (Wordpress) har også vært en hyggelig opplevelse, intuitiv og lett å bruke.

  En av fordelene med å bruke Brosjyre Consult er at man har 1 eller 2 og forholde seg til. De har førstehåndskunnskap om prosjektet og får en eiefølelse til det, noe vi ser på resultatet. Dialogen i utviklingen går også mye lettere enn ved å bruke store tunge selskaper med mange innvolverte og dertil høyere kostnad.

  Vi er meget fornøyde med våre nye sider og den jobben Brosjyre Consult har gjort for oss. De er best på service (den gode gamle typen service), pris og ikke minst er de veldig løsningorienterte!

  Vi kan på det varmeste anbefale Brosjyre Consult som samarbeidspartner til dine løsninger!"

  Thomas Benediktsen, Salg-markedssjef, NAF Trafikksenter AS

   

  “Takk for en super nettløsning! Ingen andre steder har jeg sett eller fått et publiseringsverktøy så godt som det dere i Brosjyre Consult har. Nå kan jeg endre ALT innhold selv: menyer, titler, innhold, nyheter, knapper, bilder,…”
  Hans Christian Bjørkto, web-ansvarlig for dagalifjelletsvel.no